suna-ne la numarul

(+373) 76 744 744
Capitala de nord a ţării va marca ziua de naştere a Republicii Moldova cu un concert grandios, sub patronajul primăriei municipiului şi a fondului „Renato Usatîi”

La 27 august, capitala de nord a ţării va marca ziua de naştere a Republicii Moldova cu un concert grandios, sub patronajul primăriei municipiului şi a fondului „Renato Usatîi”.

Ziua Independenţei, marcată în toată Moldova la 27 august, promite să fie una de excepţie pentru bălţeni şi una dintre cele mai grandioase şi remarcabile din toată istoria capitalei nordului. Locuitorii vor avea parte de un concert de excepţie în Piaţa Vasile Alecsandri, organizat de primăria mun.Bălţi şi fondul de caritate „Renato Usatîi”. Invitaţii speciali ai serii – artişti cu renume din România – Alexandra Stan şi Rusia – Stas Mihailov. Totodată, în faţa publicului de la Bălţi vor evolua Olia Tira, Constantin Moscovici şi orchestra „Flueraş”.

Marea surpriză a serii din 27 august la Bălți, va fi un show al havuzurilor cântătoare din Germania. Publicul va fi delectat cu o prezentare în vogă în Europa - un show de lumini, muzică şi apă. Magia „havuzurilor cântătoare” va fi însoţită de muzica trupei „Amadeus” din România.